Profile image
浏览次数

现在:
最近一小时:
最近24小时:
浏览总量:
美国:将中国归类为市场经济时机不成熟
Thursday, November 24, 2016 20:18
% of readers think this story is Fact. Add your two cents.
0

美国反对现在给予中国市场经济地位。美国商务部长普利茨克星期三在一个记者会上说,在评估中国是否达到了市场经济地位的问题上,美国改变评估方法的时机“目前并不成熟”。

普利茨克还说,国际贸易规则也不要求美国改变反倾销税的计算方法。

她说,一个国家是否符合市场经济地位,是严格按照法律中的六项标准来衡量的,她已经和中国的贸易官员讨论过这个问题。

下个月将是中国加入世贸组织15周年。中国希望届时被宣布为市场经济。如果中国经济被归类为市场经济,中国产品在世界各地遭遇的反倾销税就会大幅度下降,从而有利于中国产品的出口。

来源:美国之音 转载请注明作者、出处並保持完整。

本文标签:美国

Report abuse

评论

您的评论
Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

今日头条
最新故事

Register

Newsletter

Email this story
Share This Story:
Print this story
Email this story
Digg
Reddit
StumbleUpon
Share on Tumblr
GET ALERTS:

If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.