Profile image
浏览次数

现在:
最近一小时:
最近24小时:
浏览总量:
美国核动力航母编队驶入南海 系特朗普上台后首次
Sunday, February 19, 2017 1:01
% of readers think this story is Fact. Add your two cents.
0

美国航母战斗群开始在南中国海巡逻。星期三,中国方面曾发出不要干涉中国在这一海域主权的警告。

美国海军宣布,这个战斗群周六开始例行巡逻,它包括尼米兹级航母“卡尔.文森”号。

美国舰队巡逻的是有争议的海域。中国一致维护它对这片海域的控制权,但是其它一些东亚国家也提出了领土要求。

同中国竞相提出拥有南中国海部分主权的国家包括柬埔寨、印尼、马来西亚、菲律宾、新加坡、泰国和越南。台湾也声称拥有部分海域。

美国航母战斗群为了准备巡逻曾在夏威夷和关岛沿海进行训练

来源:美国之音 转载请注明作者、出处並保持完整。

本文标签:中国, 南海, 巡逻, 核动力, 海域, 特朗普, 美国, 航母

Report abuse

评论

您的评论
Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

今日头条
最新故事

Register

Newsletter

Email this story
Share This Story:
Print this story
Email this story
Digg
Reddit
StumbleUpon
Share on Tumblr
GET ALERTS:

If you really want to ban this commenter, please write down the reason:

If you really want to disable all recommended stories, click on OK button. After that, you will be redirect to your options page.